Гвон: Владата на Јужна Кореја е игнорантска и некомпетентна - А1он
Почетна Свет Гвон: Владата на Јужна Кореја е игнорантска и некомпетентна
Свет

Гвон: Владата на Јужна Кореја е игнорантска и некомпетентна

17/05/2018 - 16:49 107 прегледи
Гвон: Владата на Јужна Кореја е игнорантска и некомпетентна