Во завршна фаза изградбата на пешачкиот надвозник на автопатот кај Башино Село - А1он
Почетна Македонија Во завршна фаза изградбата на пешачкиот надвозник на автопатот кај Башино Село
Македонија

Во завршна фаза изградбата на пешачкиот надвозник на автопатот кај Башино Село

17/05/2018 - 15:54 303 прегледи
Во завршна фаза изградбата на пешачкиот надвозник на автопатот кај Башино Село