Одбележана 75-годишнината од смртта на првоборецот Иљо Антевски Смок - А1он
Почетна Македонија Одбележана 75-годишнината од смртта на првоборецот Иљо Антевски Смок
Македонија

Одбележана 75-годишнината од смртта на првоборецот Иљо Антевски Смок

17/05/2018 - 15:42 107 прегледи
Одбележана 75-годишнината од смртта на првоборецот Иљо Антевски Смок