Во Кавадарци отворена изложба за Меѓународниот ден на музеите - А1он
Почетна Култура Во Кавадарци отворена изложба за Меѓународниот ден на музеите
Култура

Во Кавадарци отворена изложба за Меѓународниот ден на музеите

17/05/2018 - 14:21 275 прегледи
Во Кавадарци отворена изложба за Меѓународниот ден на музеите