Во Гевгелија почнува одбележувањето на празникот Спасовден - А1он
Почетна Македонија Во Гевгелија почнува одбележувањето на празникот Спасовден
Македонија

Во Гевгелија почнува одбележувањето на празникот Спасовден

16/05/2018 - 18:39 357 прегледи
Во Гевгелија почнува одбележувањето на празникот Спасовден