(ВИДЕО) Заев на Самитот на ПЕС: Поддршката од ПЕС е од исклучително значење - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев на Самитот на ПЕС: Поддршката од ПЕС е од исклучително значење
Македонија

(ВИДЕО) Заев на Самитот на ПЕС: Поддршката од ПЕС е од исклучително значење

16/05/2018 - 18:33 220 прегледи
(ВИДЕО) Заев на Самитот на ПЕС: Поддршката од ПЕС е од исклучително значење