Просечна плата во Регулаторната комисија за домување е 1.500 евра - А1он
Почетна Економија Просечна плата во Регулаторната комисија за домување е 1.500 евра
Економија

Просечна плата во Регулаторната комисија за домување е 1.500 евра

16/05/2018 - 17:42 603 прегледи
Просечна плата во Регулаторната комисија за домување е 1.500 евра