(ВИДЕО) Отворени листи - единствена можност за граѓаните активно да учествуваат во создавањето на кандидатските листи - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Отворени листи – единствена можност за граѓаните активно да учествуваат во создавањето на кандидатските листи
Видео

(ВИДЕО) Отворени листи – единствена можност за граѓаните активно да учествуваат во создавањето на кандидатските листи

16/05/2018 - 17:27 410 прегледи
(ВИДЕО) Отворени листи – единствена можност за граѓаните активно да учествуваат во создавањето на кандидатските листи