Курц: Самитот во Софија ќе внесе нова динамика во приближувањето на Западен Балкан кон ЕУ - А1он
Почетна Регион Курц: Самитот во Софија ќе внесе нова динамика во приближувањето на Западен Балкан кон ЕУ
Регион

Курц: Самитот во Софија ќе внесе нова динамика во приближувањето на Западен Балкан кон ЕУ

16/05/2018 - 16:52 71 прегледи
Курц: Самитот во Софија ќе внесе нова динамика во приближувањето на Западен Балкан кон ЕУ