Градот Скопје го решава проблемот со изградбата на „Христијан Тодоровски Карпош“ и кружниот тек во Кисела Вода - А1он
Почетна Македонија Градот Скопје го решава проблемот со изградбата на „Христијан Тодоровски Карпош“ и кружниот тек во Кисела Вода
Македонија

Градот Скопје го решава проблемот со изградбата на „Христијан Тодоровски Карпош“ и кружниот тек во Кисела Вода

16/05/2018 - 15:36 187 прегледи
Градот Скопје го решава проблемот со изградбата на „Христијан Тодоровски Карпош“ и кружниот тек во Кисела Вода