Во Кочани се одржа 44. Детски поетски фестивал „Мајски цвет“ - А1он
Почетна Култура Во Кочани се одржа 44. Детски поетски фестивал „Мајски цвет“
Култура

Во Кочани се одржа 44. Детски поетски фестивал „Мајски цвет“

16/05/2018 - 15:10 334 прегледи
Во Кочани се одржа 44. Детски поетски фестивал „Мајски цвет“