Инфо-сесија за потребите од промена на развојната програма во туризмот и угостителството во Охрид - А1он
Почетна Економија Инфо-сесија за потребите од промена на развојната програма во туризмот и угостителството во Охрид
Економија

Инфо-сесија за потребите од промена на развојната програма во туризмот и угостителството во Охрид

16/05/2018 - 13:22 117 прегледи
Инфо-сесија за потребите од промена на развојната програма во туризмот и угостителството во Охрид