Прва награда за студенти на ФЕИТ на натпреварот ICAMES во Истанбул - А1он
Почетна Македонија Прва награда за студенти на ФЕИТ на натпреварот ICAMES во Истанбул
Македонија

Прва награда за студенти на ФЕИТ на натпреварот ICAMES во Истанбул

16/05/2018 - 12:54 207 прегледи
Прва награда за студенти на ФЕИТ на натпреварот ICAMES во Истанбул