(ВИДЕО) Протест пред Врховен: „Но Пасаран“ побара одговорност од 44 судии за корумпирани пресуди во корист на БЕГ - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Протест пред Врховен: „Но Пасаран“ побара одговорност од 44 судии за корумпирани пресуди во корист на БЕГ
Актуелно

(ВИДЕО) Протест пред Врховен: „Но Пасаран“ побара одговорност од 44 судии за корумпирани пресуди во корист на БЕГ

16/05/2018 - 12:32 591 прегледи
(ВИДЕО) Протест пред Врховен: „Но Пасаран“ побара одговорност од 44 судии за корумпирани пресуди во корист на БЕГ