Хан за „Та неа“: Може да се најде решение на името, но важен е и квалитетот на договорот - А1он
Почетна Актуелно Хан за „Та неа“: Може да се најде решение на името, но важен е и квалитетот на договорот
Актуелно

Хан за „Та неа“: Може да се најде решение на името, но важен е и квалитетот на договорот

16/05/2018 - 09:52 497 прегледи
Хан за „Та неа“: Може да се најде решение на името, но важен е и квалитетот на договорот