Гран при за монодрамата „Контрабас“ со актерот од Азербејџан Шовги Гусеинов - А1он
Почетна Култура Гран при за монодрамата „Контрабас“ со актерот од Азербејџан Шовги Гусеинов
Култура

Гран при за монодрамата „Контрабас“ со актерот од Азербејџан Шовги Гусеинов

16/05/2018 - 08:52 38 прегледи
Гран при за монодрамата „Контрабас“ со актерот од Азербејџан Шовги Гусеинов