Самсунг ќе ја снабдува ЗТЕ со процесори за мобилни телефони - А1он
Почетна МагазинТехнологија Самсунг ќе ја снабдува ЗТЕ со процесори за мобилни телефони
Технологија

Самсунг ќе ја снабдува ЗТЕ со процесори за мобилни телефони

25/05/2018 - 08:54 185 прегледи
Самсунг ќе ја снабдува ЗТЕ со процесори за мобилни телефони