Охридско Езеро 23 сантиметри над дозволениот максимален водостој - А1он
Почетна Македонија Охридско Езеро 23 сантиметри над дозволениот максимален водостој
Македонија

Охридско Езеро 23 сантиметри над дозволениот максимален водостој

14/05/2018 - 10:30 99 прегледи
Охридско Езеро 23 сантиметри над дозволениот максимален водостој