Почетен состанок за изработка на План за управување со сливот на Охридското Езеро - А1он
Почетна Македонија Почетен состанок за изработка на План за управување со сливот на Охридското Езеро
Македонија

Почетен состанок за изработка на План за управување со сливот на Охридското Езеро

14/05/2018 - 10:13 90 прегледи
Почетен состанок за изработка на План за управување со сливот на Охридското Езеро