Почна акцијата за чистење на дното на Охридското Езеро - А1он
Почетна Македонија Почна акцијата за чистење на дното на Охридското Езеро
Македонија

Почна акцијата за чистење на дното на Охридското Езеро

13/05/2018 - 14:48 300 прегледи
Почна акцијата за чистење на дното на Охридското Езеро