Заев: Да се почитуваат процедурите и законите при реконструкцијата на Али Пашината џамија - А1он
Почетна Актуелно Заев: Да се почитуваат процедурите и законите при реконструкцијата на Али Пашината џамија
Актуелно

Заев: Да се почитуваат процедурите и законите при реконструкцијата на Али Пашината џамија

11/05/2018 - 14:23 269 прегледи
Заев: Да се почитуваат процедурите и законите при реконструкцијата на Али Пашината џамија