Водостојот на Охридското езеро 24 сантиметри над дозволениот максимум - А1он
Почетна Македонија Водостојот на Охридското езеро 24 сантиметри над дозволениот максимум
Македонија

Водостојот на Охридското езеро 24 сантиметри над дозволениот максимум

11/05/2018 - 10:15 60 прегледи
Водостојот на Охридското езеро 24 сантиметри над дозволениот максимум