ВИДЕО: Отворен 39. состанок на Одборот на Глобалниот фонд за борба против ХИВ, маларија и туберкулоза - А1он
Почетна Македонија ВИДЕО: Отворен 39. состанок на Одборот на Глобалниот фонд за борба против ХИВ, маларија и туберкулоза
Македонија

ВИДЕО: Отворен 39. состанок на Одборот на Глобалниот фонд за борба против ХИВ, маларија и туберкулоза

09/05/2018 - 10:28 74 прегледи
ВИДЕО: Отворен 39. состанок на Одборот на Глобалниот фонд за борба против ХИВ, маларија и туберкулоза