Таткото на невестата ќе тужи поради масовното труење на неговите гости во Грдовци - А1он
Почетна Македонија Таткото на невестата ќе тужи поради масовното труење на неговите гости во Грдовци
Македонија

Таткото на невестата ќе тужи поради масовното труење на неговите гости во Грдовци

03/05/2018 - 14:34 501 прегледи
Таткото на невестата ќе тужи поради масовното труење на неговите гости во Грдовци