ВИДЕО: Најстроги санкции, ама Нутела се продава во Северна Кореја - А1он
Почетна Свет ВИДЕО: Најстроги санкции, ама Нутела се продава во Северна Кореја
Свет

ВИДЕО: Најстроги санкции, ама Нутела се продава во Северна Кореја

25/04/2018 - 20:59 795 прегледи
ВИДЕО: Најстроги санкции, ама Нутела се продава во Северна Кореја