Разгледани измените на законите за судови, Судски совет и Академијата за судии и обвинители - А1он
Почетна Македонија Разгледани измените на законите за судови, Судски совет и Академијата за судии и обвинители
Македонија

Разгледани измените на законите за судови, Судски совет и Академијата за судии и обвинители

25/04/2018 - 20:22 575 прегледи
Разгледани измените на законите за судови, Судски совет и Академијата за судии и обвинители