МФ: 30-годишната обврзница ја подобрува структурата и рефинансирањето на јавниот долг - А1он
Почетна Економија МФ: 30-годишната обврзница ја подобрува структурата и рефинансирањето на јавниот долг
Економија

МФ: 30-годишната обврзница ја подобрува структурата и рефинансирањето на јавниот долг

24/04/2018 - 19:26 238 прегледи
МФ: 30-годишната обврзница ја подобрува структурата и рефинансирањето на јавниот долг