Чистење и хлорирање на резервоарот за вода во Сопиште, можни прекини во водоснабдувањето - А1он
Почетна Македонија Чистење и хлорирање на резервоарот за вода во Сопиште, можни прекини во водоснабдувањето
Македонија

Чистење и хлорирање на резервоарот за вода во Сопиште, можни прекини во водоснабдувањето

24/04/2018 - 18:00 307 прегледи
Чистење и хлорирање на резервоарот за вода во Сопиште, можни прекини во водоснабдувањето