Колев: Срамота, популизам и вулгарност е за огромен успех да се претставува изградба на 28 километри автопат - А1он
Почетна Македонија Колев: Срамота, популизам и вулгарност е за огромен успех да се претставува изградба на 28 километри автопат
Македонија

Колев: Срамота, популизам и вулгарност е за огромен успех да се претставува изградба на 28 километри автопат

24/04/2018 - 17:47 3,716 прегледи
Колев: Срамота, популизам и вулгарност е за огромен успех да се претставува изградба на 28 километри автопат