Обезбедени 15 милиони евра преку ИПА 2019 за финансирање во секторот земјоделство - А1он
Почетна Економија Обезбедени 15 милиони евра преку ИПА 2019 за финансирање во секторот земјоделство
Економија

Обезбедени 15 милиони евра преку ИПА 2019 за финансирање во секторот земјоделство

23/04/2018 - 14:38 150 прегледи
Обезбедени 15 милиони евра преку ИПА 2019 за финансирање во секторот земјоделство