Макрон: Не смееме да си заминеме по војната, мораме да ја градиме новата Сирија - А1он
Почетна Свет Макрон: Не смееме да си заминеме по војната, мораме да ја градиме новата Сирија
Свет

Макрон: Не смееме да си заминеме по војната, мораме да ја градиме новата Сирија

22/04/2018 - 19:49 708 прегледи
Макрон: Не смееме да си заминеме по војната, мораме да ја градиме новата Сирија