ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ преку договор склучен во четири очи се фатени во милионски криминал во АД ЕЛЕМ - А1он
Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ преку договор склучен во четири очи се фатени во милионски криминал во АД ЕЛЕМ
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ преку договор склучен во четири очи се фатени во милионски криминал во АД ЕЛЕМ

22/04/2018 - 17:29 1,487 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ преку договор склучен во четири очи се фатени во милионски криминал во АД ЕЛЕМ