Објавени се националните стратегии за спречување на насилен екстремизам и борба против тероризам - А1он
Почетна Македонија Објавени се националните стратегии за спречување на насилен екстремизам и борба против тероризам
Македонија

Објавени се националните стратегии за спречување на насилен екстремизам и борба против тероризам

22/04/2018 - 15:18 650 прегледи
Објавени се националните стратегии за спречување на насилен екстремизам и борба против тероризам