СДСМ: Заврши времето на набавки за исполнување на желбите на Груевски и Трајановски - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Заврши времето на набавки за исполнување на желбите на Груевски и Трајановски
Македонија

СДСМ: Заврши времето на набавки за исполнување на желбите на Груевски и Трајановски

22/04/2018 - 14:57 660 прегледи
СДСМ: Заврши времето на набавки за исполнување на желбите на Груевски и Трајановски