(ВИДЕО) Тевдовски: 2018 се очекува да биде сериозен пресврт за раздвижување на економијата - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Тевдовски: 2018 се очекува да биде сериозен пресврт за раздвижување на економијата
Економија

(ВИДЕО) Тевдовски: 2018 се очекува да биде сериозен пресврт за раздвижување на економијата

22/04/2018 - 09:23 386 прегледи
(ВИДЕО) Тевдовски: 2018 се очекува да биде сериозен пресврт за раздвижување на економијата