Милевски: Срамота е да им се заканувате на родителите дека децата ќе им останат неписмени ако не се вакцинираат - А1он
Почетна Актуелно Милевски: Срамота е да им се заканувате на родителите дека децата ќе им останат неписмени ако не се вакцинираат
Актуелно

Милевски: Срамота е да им се заканувате на родителите дека децата ќе им останат неписмени ако не се вакцинираат

21/04/2018 - 21:11 6,697 прегледи
Милевски: Срамота е да им се заканувате на родителите дека децата ќе им останат неписмени ако не се вакцинираат