Индија ќе конфискува имоти на економски престапници кои ја напуштиле земјата - А1он
Почетна Свет Индија ќе конфискува имоти на економски престапници кои ја напуштиле земјата
Свет

Индија ќе конфискува имоти на економски престапници кои ја напуштиле земјата

21/04/2018 - 19:23 115 прегледи
Индија ќе конфискува имоти на економски престапници кои ја напуштиле земјата