Рохани: Ако САД се повлечат, можат да „очекуваат неочекувано“ - А1он
Почетна Свет Рохани: Ако САД се повлечат, можат да „очекуваат неочекувано“
Свет

Рохани: Ако САД се повлечат, можат да „очекуваат неочекувано“

21/04/2018 - 18:33 470 прегледи
Рохани: Ако САД се повлечат, можат да „очекуваат неочекувано“