(ВИДЕО) Анѓушев до студентите: Тесла, Џобс и Цукенберг го сменија светот, реализирајте ги Вашите соништа - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Анѓушев до студентите: Тесла, Џобс и Цукенберг го сменија светот, реализирајте ги Вашите соништа
Економија

(ВИДЕО) Анѓушев до студентите: Тесла, Џобс и Цукенберг го сменија светот, реализирајте ги Вашите соништа

21/04/2018 - 15:17 1,080 прегледи
(ВИДЕО) Анѓушев до студентите: Тесла, Џобс и Цукенберг го сменија светот, реализирајте ги Вашите соништа