Џафери во Турција се сретна со претставници на компании присутни со свои претставништва во Македонија - А1он
Почетна Економија Џафери во Турција се сретна со претставници на компании присутни со свои претставништва во Македонија
Економија

Џафери во Турција се сретна со претставници на компании присутни со свои претставништва во Македонија

21/04/2018 - 14:09 394 прегледи
Џафери во Турција се сретна со претставници на компании присутни со свои претставништва во Македонија