(ВИДЕО) Ѓорѓиевски: АД ЕЛЕМ склучи договор за ангажирање на работници по пат на непосредна спогодба - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Ѓорѓиевски: АД ЕЛЕМ склучи договор за ангажирање на работници по пат на непосредна спогодба
Економија

(ВИДЕО) Ѓорѓиевски: АД ЕЛЕМ склучи договор за ангажирање на работници по пат на непосредна спогодба

21/04/2018 - 13:48 387 прегледи
(ВИДЕО) Ѓорѓиевски: АД ЕЛЕМ склучи договор за ангажирање на работници по пат на непосредна спогодба