Ребаланс на Буџетот кон средина на годината, нема да има корекција на стапките на раст - А1он
Почетна Економија Ребаланс на Буџетот кон средина на годината, нема да има корекција на стапките на раст
Економија

Ребаланс на Буџетот кон средина на годината, нема да има корекција на стапките на раст

21/04/2018 - 13:33 212 прегледи
Ребаланс на Буџетот кон средина на годината, нема да има корекција на стапките на раст