Објавен конкурсот за Меѓународниот поетски фестивал „Литературни искри“ - А1он
Почетна Култура Објавен конкурсот за Меѓународниот поетски фестивал „Литературни искри“
Култура

Објавен конкурсот за Меѓународниот поетски фестивал „Литературни искри“

21/04/2018 - 10:17 446 прегледи
Објавен конкурсот за Меѓународниот поетски фестивал „Литературни искри“