Митровски: Банките имаат доволно средства за кредитирање, каматите не се менуваат - А1он
Почетна Економија Митровски: Банките имаат доволно средства за кредитирање, каматите не се менуваат
Економија

Митровски: Банките имаат доволно средства за кредитирање, каматите не се менуваат

20/04/2018 - 14:15 490 прегледи
Митровски: Банките имаат доволно средства за кредитирање, каматите не се менуваат