Преведувачот на „Мајкрософт“ веќе работи на сите смартфони, дури и кога нема интернет - А1он
Почетна МагазинТехнологија Преведувачот на „Мајкрософт“ веќе работи на сите смартфони, дури и кога нема интернет
Технологија

Преведувачот на „Мајкрософт“ веќе работи на сите смартфони, дури и кога нема интернет

19/04/2018 - 21:11 437 прегледи
Преведувачот на „Мајкрософт“ веќе работи на сите смартфони, дури и кога нема интернет