Новиот ајфон од 6.1 инчи ќе има слот за две СИМ картички и ќе чини 550 долари - А1он
Почетна МагазинТехнологија Новиот ајфон од 6.1 инчи ќе има слот за две СИМ картички и ќе чини 550 долари
Технологија

Новиот ајфон од 6.1 инчи ќе има слот за две СИМ картички и ќе чини 550 долари

19/04/2018 - 18:52 959 прегледи
Новиот ајфон од 6.1 инчи ќе има слот за две СИМ картички и ќе чини 550 долари