Алаѓозовски: За 20-тина дена ќе излезе концептот за нов Закон за култура - А1он
Почетна Култура Алаѓозовски: За 20-тина дена ќе излезе концептот за нов Закон за култура
Култура

Алаѓозовски: За 20-тина дена ќе излезе концептот за нов Закон за култура

19/04/2018 - 15:06 541 прегледи
Алаѓозовски: За 20-тина дена ќе излезе концептот за нов Закон за култура