Турскиот театар во Скопје ќе се догради со помош на Државните театри на Турција - А1он
Почетна Култура Турскиот театар во Скопје ќе се догради со помош на Државните театри на Турција
Култура

Турскиот театар во Скопје ќе се догради со помош на Државните театри на Турција

19/04/2018 - 14:46 409 прегледи
Турскиот театар во Скопје ќе се догради со помош на Државните театри на Турција