Заев и регионалната директорка на ЕБРД ја потврдија идната соработка преку капитални инфраструктурни проекти - А1он
Почетна Економија Заев и регионалната директорка на ЕБРД ја потврдија идната соработка преку капитални инфраструктурни проекти
Економија

Заев и регионалната директорка на ЕБРД ја потврдија идната соработка преку капитални инфраструктурни проекти

17/04/2018 - 20:34 616 прегледи
Заев и регионалната директорка на ЕБРД ја потврдија идната соработка преку капитални инфраструктурни проекти