Макрон предлага создавање Фонд за поддршка на локалните заедници кои прифаќаат бегалци - А1он Advertisement
Почетна Свет Макрон предлага создавање Фонд за поддршка на локалните заедници кои прифаќаат бегалци
Свет

Макрон предлага создавање Фонд за поддршка на локалните заедници кои прифаќаат бегалци

17/04/2018 - 11:54 34 прегледи
Макрон предлага создавање Фонд за поддршка на локалните заедници кои прифаќаат бегалци